Madáretető műanyag, korlátra vagy ágra rakható IBFD

Újdonság!
Madáretető műanyag, korlátra / ágra rakható IBFD   Különlegesen dekoratív kétkamrás madáretető, mely rárakható az erkély korlátra vagy bármilyen ágra.…
2 800 Ft
(2 205 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 37 pont
Madáretető műanyag, korlátra / ágra rakható IBFD
 
Különlegesen dekoratív kétkamrás madáretető, mely rárakható az erkély korlátra vagy bármilyen ágra. A szett tartalmaz egy drótsodronyt is kicsi karabinerrel, melynek köszönhetően a madáretető függeszthető is. A tető felülete csúszós kialakításának köszönhetően könnyen lepereg róla az eső és a hó is, ezenkívül megvédi a táplálékot és a madarakat is az esőtől.
 
 

Szállítás

házhozszállítás futárszolgálattal


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 1 500 Ft

házhozszálítás futárral: savanyító edény


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 2 500 Ft

személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, akár esti órákban is! Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet.

személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet.

GLS Csomagpont

GLS csomagpont: utalással


Előre utalást követően küldjük a kért csomagpontra a csomagot, ahol már fizetés nélkül átvehető a csomag.

Szállítási díj: 1 290 Ft

házhozszállítás utánvéttel


Saját futárunk szállítja ki a termék(ek)et, így nála lehet átvételkor fizetni. Tételesen átadja a termék(ek)et és ellenőrzi a sértetlenségét.

Szállítási díj: 5 000 Ft Ingyenes 250 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2019-10-25

Praktikus, könnyen tölthető madáretető,az erkélyem korlátjára is tettem egyet.

Kapcsolódó termékek