Vásárlói értékelések

Gyors információ, korrekt kiszolgálás.
Anonim vásárló, 2020-03-25
Teljes mértékben elégedett vagyok, maximálisan kiszogálják a vevő igényeit, gyors ls kulturált kapcsolattartás, értesitik a vevőt ha a hiányzó termék újra elérhető !
Olivér, 2020-03-20
Köszönjük szépen a megtisztelő 5 csillagos értékelést. Sokat jelent számunkra minden visszajelzés.
kerteszkucko.hu
Maximálisan elégedett vagyok,gyord válaszokkal,segítőkészséggel,szállítással
Petrenkó Szabolcsné, 2020-03-11
Köszönjük szépen az értékelést :)
kerteszkucko.hu
Gyors pontos azt kaptam amit rendeltem *5-ös
Kovács Zsolt, 2020-02-21
Köszönjük a 5 csillagos értékelést, szép napot kívánunk ;)
kerteszkucko.hu
Termék pont olyan volt mint a képen. Kár hogy nem lehet utánvéttel vásárolni. Szállitás kicsit félre ment, de maximáslisan kommunikativak voltak a Kertészkuckonál és hamar helyreigazitották a problémákat.
Krizsán Estilla, 2020-01-17
Beszerzési nehézségeik adódtak, ennek ellenére mindent megtettek hogy kiszolgáljanak mint vevőt. Egy pillanatra sem éreztem, hogy nem érdekelne senkit hogy mikor kapom a megrendelt termékeket. Csak ajánlani tudom.
Anonim vásárló, 2020-01-02
Kedves Gergely, köszönjük a dicsérő szavakat. Valóban előfordul, hogy a megrendelés és a szállítás közti időszakban felmerülnek nehézségek, de amennyire tudjuk azonnal kezeljük is őket illetve az ügyfeleket is tájékoztatjuk a helyzetről, ha jó, ha nem :( Köszönjük, hogy ilyen rendkívüli türelmet tanúsított felénk, sokat szám,ít és sokat jelent nekünk. Sok sikert kívánunk a 2020-as évre és természetesen idén is állunk rendelkezésére.
kerteszkucko.hu
Elégedett vagyok az áruházzal, ahogy eddig is. Továbbra is fogok innen rendelni.
Pusztai Gergő, 2019-12-10
Kedves Gergő, köszönjük az értékelést, nekünk az a legjobb visszajelzés, ha a vásárlóink meg vannak elégedve a termékkel és a szolgáltatásunkkal egyaránt. Visszavárjuk bármikor.
kerteszkucko.hu
Az ügyintéző maximálisan törekedett arra, hogy az általam keresett terméket, annak paramétereit részemre megadja. Külön fényképekkel illusztrálta a keresett terméket. Ez az igazi kereskedői hozzáállás.
Bónusz István, 2019-12-09
Kedves István, köszönjük szépen a dicsérő szavakat, igyekszünk mindenkinek a problémáját személyre szabottan kezelni. Ha tudunk segíteni, megtesszük amit lehet. ;)
kerteszkucko.hu
Nincs javaslatom.
Anonim vásárló, 2019-12-04
Nagyon gyors,. udvarias, szebbet, jobbat kaptunk, mint várrtuk
Szomolányi Lóránt, 2019-12-03
Köszönjük a pozitív visszajelzést, igyekszünk a legjobbra törekedni, hol sikerül, hol nem, de nem adjuk fel :) Örülünk, hogy megfelelő a termék, bízunk benne, hogy újra üdvözölhetjük majd webáruházunkban.
kerteszkucko.hu
Minden rendben volt teljesen megvagyok elégedve.
Nagy Zoltán, 2019-12-02
Köszönjük a pozitív értékelést, mi örülünk annak, hogy a termékek megfelelnek. Bízunk abban, hogy legközelebb nem kell annyit utazni majd érte :)
kerteszkucko.hu
Meg vagyok elégedve, a tartósságára még nem tudok mit mondani. Ezután többször Önökre fogok keresni, jó ötletekért.
Draskóczi Károlyné, 2019-11-29
Köszönjük szépen az értékelést. Reméljük a termék beváltja a hozzá fűzött reményeket, igaz ez új termék nálunk, de bízunk abban, hogy ár/érték arányban jó választás és megfelelő minőség. Szívesen látjuk Önt bármikor webáruházunkban. Szép hétvégét kívánunk.
kerteszkucko.hu
A termékleírás 0. Ennyi.
Veszely Szilárd, 2019-11-28
Kedves Veszely Szilárd, köszönjük az értékelést. Nincs minden termékünkhöz teljes leírás, mivel sok esetben maga a termék tartalmazza a legfőbb paramétereket. Amennyiben olyan adatra van szükség ami nincsen feltüntetve, a legtöbb esetben írnak nekünk. Számos eset volt már, amikor a vásárló, megrendelést megelőzően bizonytalan volt, így felkeresett a konkrét adatra vonatkozó kérdéssel és mi megválaszoltuk azt, utána pedig feltüntettük honlapunkon, hogy ha másnak is szüksége lenne rá, meglegyen. Számos elérhetőségünk van, sok ezek közül ingyenes, pont azért, hogy a kedves érdeklődőnek még költségébe se legyen ha kérdez: Facebook messenger, Instagram, Email, Viber, stb. Van mobil elérhetőségünk, sms-t is tudunk fogadni, postán is küldhetnek nekünk levelet de személyesen is tudunk találkozni ha szükség van erre. Ha valaki nem kérdez, azt úgy vesszük, hogy számára elegendő volt a fent lévő tájékoztatás vagy a termék nevében szereplő adatmennyiség. Természetesen ha Ön nincs megelégedve a termékkel, akkor nyugodtan postázza vissza számunkra azt sértetlen és új állapotában, mi visszautaljuk Önnek a termék árát.
kerteszkucko.hu
A szolgáltatás minőségével meg vagyok elégedve .Csak így tovább !
Szabó Norbert, 2019-11-26
Remek, gyors, személyes, rugalmas adásvétel volt!
Székely Andrea, 2019-11-20
A termékről megfelelő mennyiségű információ volt elérhető,a rendelés egyszerű volt, javaslom, a kiszállításról is legyen információ.
Garami Gáborné, 2019-11-14
Szerintem tökéletes a rendelés. A menete is tetszett, bár elsőre megijedtem, de aztán szépen megbeszéltünk minden, nagyon segítőkesz az eladó. (ha valaki üzenetet ír, akkor ne feledje, Adrián!) Köszönöm!
Nagy Attila, 2019-10-23
Kedves Nagy Attila, köszönjük szépen a dicsérő szavakat, igyekszünk mindenkivel külön egyeztetni ha bármilyen kérdés vagy helyzet adódna, nem szeretjük az automatizált dolgokat a partnereinkkel történő kommunikációval, talán ez az emberi tényező lehet az oka néha a késedelemnek, kisebb hibáknak, de hát mi is emberek vagyunk :) Szívesen látjuk bármikor webáruházunkban.
kerteszkucko.hu
Gyors, korrekt, de hiányolom az utánvétel lehetőségét.
Benedek Gábor, 2019-10-19
Kedves Vásárlónk. Mi is sajnáljuk, hogy már nem tudunk utánvétes fizetést biztosítani. Sajnos sok olyan megrendelés volt, melyek komolytalanok voltak, nem vették át, így visszajött. Ez nekünk dupla postázási költség és anyagi kárt jelent. Hála ezeknek az embereknek, megrendült a bizalmunk és nem szívesen adjuk meg választásként ezt az opciót. Úgy véljük, hogy ha valaki komolyan akar vásárolni, akkor az nem rendül meg az előre utaláson. Mi is szoktunk online rendelni innen onnan, és mindent előre kifizetünk. A kifizetésnek van banki nyoma, cégadatok alapján tesszük, van mire hivatkozunk akár hivatalos úton is. Utánvét esetén senkihez sem lehet fordulni kárigényért. Sajnos ilyen bizalmatlan manapság a világ. Mi elkezdtük a bizalmat, rácáfoltak sokan. Ha minden kötél szakad, szoktunk kivételt tenni, megbeszéléé kérdése, de azt tudni kell, hogy az utánvétnek is van pénzbeszedési költsége, melyet a feladóra terhelnek, és ezt a pluszt a vásárlók nem szívesen vállalják át. Mi azért köszönjük az Ön bizalmát az előre utalás miatt, bízunk bene, hogy meg van elégedve a termékkel és újra üdvözölhetjük majd webáruházunkban. ;)
kerteszkucko.hu
Teljes mértékben meg voltam elégedve mind a termékkel, mind a kiszolgálással.
Anonim vásárló, 2019-10-14