Vásárlói értékelések

Minden rendben ment!
Szabó-Czibolya Anett, 2024-07-05
Azt küldték amit rendeltem és gyorsan.
Balla Zsolt, 2024-06-26
Sokat kellett várnom a rendelésemre. Nem kaptam meg a pohárkészletet amit ajándék miatt rendeltem. Talán hatékonyabban kéne a megrendeléseket teljesíteni. A pozitívum hogy amit kaptam az rendben volt.
Metzger László, 2024-06-25
A J18 permetező alkatrészek teljesen jó minőségűek és méret pontosak.
Ács Gábor, 2024-06-03
Csak előre fizetés lehetséges, a vevő emailjaira nem reagálnak. 11 napra szallitottak!
Anonim vásárló, 2024-05-29
Egyszerű rendelés, gondos csomagolás, praktikus szállitás (Foxpost). Jó ár-érték arány.
Tüh Annamária, 2024-05-23
Minden rendben volt. Kerestek emailben mivel nem lehetett azt a szállítási módot alkalmazni amelyet rendeleskor megadtam. Megbeszeltünk egy másikat és kb 2 nap múlva at is tudtam venni a megrendelest.
Pataki Beáta, 2024-05-22
Sajnos még nem kaptam meg a rendelésemet. Így nem tudok pozitívan értékelni. A vásárlás után kaptam egy e-mailt, hogy a csomagomat átadták a futár szolgálatnak és legyek türelemmel. Én türelmes vagyok de ez azért már kicsit sok. Továbbá javasolnám, hogy ha már át adják a futár szolgálatnak a rendelésem legalább közölhetnék melyik futár szolgálat fogja kézbesítési, és hogy mikorra várható a kézbesítés.
Kósa Attila, 2024-05-21
Tisztelt Kósa Attila, köszönjük értékélését, bár nem igazán érthető, hiszen rendelés leadásakor Ön elfogadta a tényt, hogy a szállítási határidő akár 10 munkanap is lehet. Az Ön csomagjának a szállítási határideje a Pünkösd hétfőt is figyelembe véve május 28-án jár le, azaz még most is időben lennénk. Ön május 21-én már reklamál és ítélkezik. Nincs ezzel baj, mások vagyunk. Azért fura ez, mert ha valami annyira sürgős, hogy az elfogadott határidőt sem képes végigvárni, akkor miért nem veszi meg a terméket egy közeli boltban? Lehet drágább, az is lehet, hogy nincsen készleten, de ha már elfogadta a 10 napos határidőt, legalább megvárná, mielőtt kritizál valamit. Másfelől a futárcég nem mi vagyunk. Szép napot Önnek.
kerteszkucko.hu
Várakozásomon felül, rendkívül gyorsan megkaptam az árut, ami szezonban nekem létkérdés. - A J leszúró tüske kiváló minőségű, praktikus termék.
Anonim vásárló, 2024-05-17
A termékkel maximálisan elégedett vagyok, de jó volna, ha a foxpost "szolgáltatást" kivennék a lehetséges szállítási módokból! Négy nappal az automatába helyezést követően, sikerült begyűjteni a csomagomat! Az áraik emelkedésével, arányosan csökken a színvonal! Az volna a minimum a foxpost részéről, hogy visszatérítenék a szállítási díjat, sűrű elnézést kérő üzenetek mellett.
Hermann Attila, 2024-05-03
Üdvözlöm. Igen, a foxpost minősítésével maximálisan egyetértünk, azonban mivel sokan így igénylik a szállítást, ezért biztosítani fogjuk számukra. Eleve azt kel feltételeznünk, hogy aki foxpost szállítást kér, az ismeri őket és tisztában van azzal, hogy olykor a leglassabb szállítási megoldás, még ha kényelmes, akkor is. Packeta-t javasoljuk helyette. Ott is van automatás megoldás ha nem tud valaki nyitvatartási időben bemenni egy csomagpontra. Örülünk, hogy a termékekkel elégedett.
kerteszkucko.hu
A vásárlás nagyon gyorsan lezajlott, minden rendben ment, csak számlát nem kaptam sem a csomagban, sem e-mailben.
Schvéderné Horváth Mária, 2024-04-30
Tisztelt Schvéderné Horváth Mária. Köszönjük a pozitív értékelést. A számla emailben fog majd menni, ugyanis a törvény által van rá 8 napos határidő és ezért egy napon szoktuk elkészíteni az utalásos számlákat, ahogyan az öné is majd határidőn belül fog menni. A lényeg, hogy épségben megérkeztek a termékek. Köszönjük a vásárlást.
kerteszkucko.hu
Gyors,pontos!Elégedett vagyok!
Turcsányi György, 2024-04-26
teljesen megvagyok elégedve
Ivancsó Tibor, 2024-04-19
A hiányos szállítás tényét 3 ed esetben jeleztem kérem arra reagáljanak.
Szobonya Pál, 2024-04-19
Bankkártyás fizetés hosszadalmas ( 4 nap ) Nem jelenítik meg a raktárkészletet, így nem derül ki a rendelésnél, hogy megkapom-e a rendelt terméket vagy nem.
Tóth László, 2024-04-18
Tisztelt Tóth László. A bankkártyás fizetésnél is, mint ahogyan az összes többinél is fel van tüntetve, hogy a raktárkészlet ellenőrzése után küldjük ki a visszaigazolást a fizetéshez szükséges adatokkal. Ez időt vesz igénybe és a bankkártyás fizetésnél külön fel van tüntetve, hogy nem automatikus a visszaigazolás, hanem manuálisa generáljuk. A fizetéshez szükséges teendőket tartalmazó visszaigazolásban pedig már EGYÉRTELMŰEN FEL VAN TÜNTETVE MINDEN TERMÉK AMIT KAPNI FOG TEHÁT KIDERÜL, HOGY MEGKAPJA-E A RENDELT TERMÉKET VAGY SEM! A rendelés menete pedig szintén felé van tüntetve weboldalunkon.
kerteszkucko.hu
Maximális rugalmasság. Kifelejtettem valamit a rendelésből, hozzátették az előzőhöz. Időben szállítottak, amit kértem. Köszönöm.
Szabó Csaba, 2024-04-16
Köszönjük szépen, ha tudunk és megoldható, akkor segítünk.
kerteszkucko.hu
Gyors, pontos szállítás.
Kiss László, 2024-04-10
Sajnos a megrendelt termékeket nem teljes egészében szállították ki. Az e-mail re nem válaszoltak, telefonon nem lehet felhívni önöket!
Takács Péter, 2024-04-03
Tisztelt Uram, mi is emberek vagyunk, tévedhetünk, az Ön rendelésének a pótlását már előkészítettük. Sajnáljuk, hogy ennyire türelmetlen, hogy a húsvéti Ünnepet csak önmagának engedi meg és másnak nem. Ha hiszi, ha nem mi is tartjuk a húsvéti ünnepet és a pihenőnapokat is. A hiányzó termék árát visszautaljuk Önnek.
kerteszkucko.hu
gyors, korrekt kiszolgálás
Grabecz Tamás, 2024-04-01
Jó ár, gyors szállítás, jó termék.
Erdei Gyula, 2024-03-25