PROSPERPLAST termékek.

A Prosperplast lengyel cég a nemzetközi piacon meghatározó szerepet tölt be mint műanyagipari termékeket előállító gyár. Világszerte szállítanak, termékeik főként a kerti virágkaspók tárházát fedi le, de megtalálható a palettájukon a kiváló minőségű hólapátok széles választéka is, műszaki tárolódobozok vagy akár a gyermekcsúszdák és egyéb változatos termékek is.
 
A cég 1993-ban alakult Buczkowice-ben két testvér, Pawel és Marek Mrozek által. A cég kezdetekben virágkaspók gyártására fókuszált és csak néhány alkalmazottja volt. Később a piaci igények növekedésével a cég is növekedésnek indult és elkezdte a téli eszközök, mint például a hólapátok gyártását is, de belekostolt a gyermektermékek piacába is.
 
A  okos menedzsmentnek és a bátor befektetéseknek köszönhetően a gyár gyors és nagy sikereket tudott elérni, sikerült kiharcolnia létjogosultságát a műanyagipari piacon mint meghatározó nemzetközi versenytárs, 2008-ban teljesen új gyáregységet tudtak építeni. A 2008-2014 évek közti időszak a dinamikus fejlődés ideje volt, összesen közel 60.000 négyzetméter területen, több logisztikai központ létesült Lengyelországban, Németországban és Csehországban is.
 
A termékek kiváló minősége és folymataosan a piaci igényeket követő modern design megfelelő ismertéseg és elismerést eredményezett nemcsak Európában, de sok vásárlója van az Amerika Egyesült Álamokból, Új-zélandról és Ausztráliából de még Dél-Afrikából is.
Szállításait szárazföldön elsősorban saját kamionparkjával intézi, megfelelőm logisztikai háttérrel mind a gépparkot mind a szaktudást figyelembe véve.
 
Ezért érdemes a Prosperplast céget választani, ha műanyag termékről van szó, hiszen ha ilyen márkájú terméket veszünk, akkor nem fogunk csalódni se a küllemben, se a minőségben, se a tartósságban.
 
Keresse a Prosperplast termékeket jó áron a Kertészkuckó Online Gazdaboltban.
375 PROSPERPLAST termék található.