Kosár

Az Ön kosara üres.

Locsolófejek, Öntözőtalpak

Eljutottunk a másik lényeges elemhez az öntözés sorában. A locsolófejekhez és az öntözőtalpakhoz. Van csapunk, van locsolótömlőnk, amit vagy szorítóbilincs segítségével vagy gyorscsatlakozóval, de sikeresen rögzítettünk a csaphoz. Ha megnyitjuk jön a víz. Remek. Ha nem szeretnénk egész nap ott álldogálni a buxusok mellett, vagy végigjárni a Százholdas pagonyt és közben szalmakalap híján napszúrást kapni, bár akkor van esély találkozni Micimackóval és Róbert Gidával és talán egy kis méz is csurran cseppen, a szomszéd meg idiótának fog nézni minket, ahogyan a nem látható Malacka buksiját simogatjuk, akkor érdmes az öntözést alkalmazottra bízni. Ez az alkalmazott jelen esetben egy megbízható és jól működő öntözőtalp, vagy locsolófej, melyet könnyen, jó áron beszerezhet a Kertészkuckónál. Csak össze kell kötni a locsolótömlővel, megnyitni a csapot és már öntöz is magától, míg mi szabadon tevékenykedhetünk a házban vagy ház körül, esetleg fröccsözhetünk a teraszon, vagy grillezhetünk a kertben. Mi sem egyszerűbb.
 
Kapható nálunk olyan öntözőtalp és locsolófej is, aminél be lehet állítani a locsolás szögét, így amikor a forgó fej odaér, megváltozik a fej szögállása, így a víz íránya is, nem locsolja le a ház sarkát, a járdát, vagy épp Morzsi házát hagyja szárazon ezzel, megkímélve magunkat néhány bosszúból "elhelyezett" nemkívánatos "gránáttól". :D
 
A Kertészkuckónál rendkívül sokféle locsolófej és öntözőtalp kapható, műanyag és fém is, kapható locsolóállvány is. Érdemes szétnézni, szinte mindegy melyiket választjuk, minőségben nem fogunk csalódni. Mire vár még? Rendeljen kettőt, adjon egyet a szomszédnak is, nem jó egyedül fröccsözni :)
A kategóriában 31 termék található.