Kosár

Az Ön kosara üres.

Ismerj meg minket


 
 
 Kedves Érdeklődő!
 
Cégünk a Gordius Üzletház Kft. 1995-ben alapult azzal a céllal, hogy megfelelő minőségben, és elfogadható áron kínáljon a környező településeken élő gazdák, kertbarátok és egyéb kertészeti felhasználók számára eszközöket. 2000 év végén bekövetkezett családi tragédia miatt át kellett sok mindent gondolnunk, szerveznünk.
 
2013-ban cégünket új köntösbe bújtatva, létrehoztuk a "Kertészkuckó- Az Online Gazdabolt" elnevezéssel webáruházunkat, és azonos időben létrehoztuk facebook oldalunkat is.
 
Termékkínálatunk meghaladja a 4000 terméket és javarészt raktárkészletről történik a kiszállítás. Közvetlen importként a termékek árai kedvezőek, és a cseregarancia és egyéb probléma kezelése így gyorsan kivitelezhető. Széleskörű kínálatunkban megtalálható többféle metszőolló, karos ágvágó olló, fűrész, balta, fejsze, kovácsolt-, és lemez termékek mint például ásó, lapát, kapa, saraboló, villa, kasza, lombseprű, stb.
 
Borászati szaktermékeket szintén fogalmazunk: szüretelőkád, fonott üvegballon, demizson, borcsap, kénező dugó, parafadugók, borászati segédanyagokat (borkén, diófapác, kénlap, borélesztő, citromsav, stb.), mustfokoló, szeszfokoló, cefrefokoló, kézi és állványos dugózó, stb.
 
Kertépítők, kertgondozók figyelmébe ajánljuk a vakondhálótagroszövetet, geotextilt vagy az árnyékolóhálót, továbbá szúnyogháló, műanyag kerítés, kertirács és drótkerítés, csirkeháló, ponthegesztett drótháló, agrofólia és fátyolfólia termékcsaládunk is kedvezhetnek Nekik.
 
A szőlészet, kertészet, virágkötők számára is kínálunk termékeket, mint például szőlőkötöző, szüretelő olló, gumicsizma, védőkesztyű, drótkötöző, papír kötöző, virágkaspó, virágtál, balkonláda, alátét, pázsitszegély, stb.
 
A nyári szezonra teljes locsolástechnika szortimentünk kínál megoldást, hiszen gyorscsatlakozó, locsolópisztoly, öntözőtalp és locsolótömlő választékunk széleskörű, locsoló lándzsa termékünkkel tisztán tartható a kocsifeljáró vagy akár a terasz is, de az autó lemosására is használhatjuk, míg pára kapu vagy más nevén frissítő szett termékünk a teraszon vagy a sátor, napernyő alatt biztosít akár 10 fokkal kellemesebb hőmérsékletet a vendégeknek, vagy a kertet egyedül élvezőknek egy hűsítő ital kiséretében.
 
 
Ezen gondolatok kíséretében kívánunk Önnek kellemes időtöltést honlapunkon, és bízunk abban, hogy rendelésével hamar megtisztel bennünket.
 
Kertészkuckó csapata