Kosár

Az Ön kosara üres.

KERTÉSZKUCKÓ MAGAZIN: BLACK FRIDAY AVAGY FEKETE PÉNTEK

KERTÉSZKUCKÓ MAGAZIN: BLACK FRIDAY AVAGY FEKETE PÉNTEK

60-70 % kedvezmény, sőt ha az általunk választott terméket veszi, akkor 90% kedvezmény plusz ajándék televízió...

60-70 % kedvezmény, sőt ha az általunk választott terméket veszi, akkor 90% kedvezmény plusz ajándék televízió és ingyenes házhozszállítás. Levisszük az Ön szemetét és el is mosogatunk csak légyszi légyszi, vedd meg azt amit már nem tudunk eladni senkinek és nem is vállalunk rá garanciát és csak tűnjön el huss! Sose lássuk többé.... :D :D :D
 
Nálunk a Kertészkuckónál nem volt, nincsen most sem és nem is lesz soha Black Friday vagy magyarorsítva Fekete Péntek. Miért?
 
  • Mert nálunk az árak egész évben jók, ha tudnánk most 80 % kedvezményt adni akkor egész évben vernénk át mindenkit az irreálisan magas haszonkulcs használatával...
  • Nem akarunk senkit félrevezetni azzal, hogy meghirdetjük a hatalmas 60-80 %-os kedvezményt, mikor csak 3-4 terméket adunk ilyen kedvezménnyel és azokból is alig van készlet...
  • Azt valljuk, hogy a felesleges vásárlás semmi jóra nem vezet. Akkor vegyünk meg valamit, ha valóban kell és ne azért, mert most olcsó és aztán sosem használjuk. Az ilyen termék csak szemét lesz és abból van már elég, nem beszélve arról, hogy a legtöbb cég ilyenkor pont ezt akarja elérni és a megtakarított pénzünket költjük el jó vételnek tűnő dolgokra, melyeket egyébként lehet meg sem vennénk!
  • Az emberek ilyenkor kifordulnak önmagukból és képesek ölre menni egy utolsó darabos termékért és nem is veszik észre, hogy a nagy dulakodás közepette rátaposnak egy gyerekre, vagy fellöknek egy idősebb embert...
  • Természetesen a legtöbb esetben az elekronikai termékek és a ruha az, ami megindítja az őrületet, és sok esetben vannak jó vételek ezt nem tagadjuk, de mivel nem árusítunk se ruhát és elektronikai termékeket sem, így emiatt sem célunk "blekk fájdéjt" tartani ;)

 Érdemes ezeket a sorokat elolvasni:

  • Két hónappal ezelőtt is ennyibe került: Szintén népszerű trükk, hogy egy termék ára a black friday előtt egy hónappal elkezd emelkedni, majd a nagy napon lezuhan, nagyjából ugyanarra az árszintre, ahol egy hónappal azelőtt meg lehetett vásárolni akció nélkül. Vagy amennyibe máshol kerül, szintén akció nélkül.
  • A nagy szavak: Milyen jól is hangzik az a frázis, hogy akár 80-90 százalékos kedvezményekkel lehet találkozni az adott áruházban.  Aztán kiderül, hogy összesen két ilyen akció van az egész oldalon, az egyik egy rózsaszín műbőr tok egy 8 évvel ezelőtti középkategóriás telefonhoz, a másik pedig egy apró kiegészítő lékhorgászoknak. Az áruk többsége pedig ugyanazon a 20-30 százalékos kedvezményen mozog, ahol egy átlagos akció során szokott.
  • Van kedvezmény, de nem akkora: Nem átverés, csak egy kis megtévesztés, és kétségtelenül jól mutat az oldalon, ha 60 százalékkal olcsóbbnak tűnik bármi, és a nap végén valóban spórol is vele a vásárló. Csak mivel mindenhol máshol olcsóbb volt a termék, nem 60 százalékot, hanem mondjuk 20-at.
  • Nem véletlenül akciós: Bár kétségtelenül lehet találni jó ajánlatokat, azt nem szabad elfelejteni, hogy nem feltétlenül azért akciós bármi, mert népszerű, hanem talán azért mert egyébként a kutyának sem kell. Hogy ez a helyzet azért állt elő, mert egyébként nem túl jó a termék, vagy régi, vagy rossz a konstrukciója, az sosem derül ki, vagy csak azután, hogy elkezdte használni a boldog vevő.
  • Nem létező boltok: A csalók nagyon szeretik ezt a napot vagy akciósorozatot, mert ilyenkor simán bedőlnek az emberek a teljesen hihetetlennek tűnő ajánlatoknak, amikről általában kiderül, hogy átverés. Ilyenkor előbújnak a kamuáruházak, amiknek egyetlen célja, hogy megszerezze a vásárlók bankkártyájának adatait. Érdemes mindig ellenőrizni a webáruházak felhasználási feltételeit, céges adatait a rendelés leadása előtt, ahol megadja a bankkártyája adatait.
 
 

 

További hírek