Kertirács műanyag 10 x 10 mm FEKETE 1 x 25 m

Akciós!
Kertirács műanyag 10 x 10 mm FEKETE 1 x 25 m Magasság: 1 méter Hosszúság: 25 méter Szembőség: 10 x 10 mm Szín: fekete   Az UV védelemmel ellátott műanyagból készült rács…
29 083 Ft 27 900 Ft
(21 969 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 278 pont

Kertirács műanyag 10 x 10 mm FEKETE 1 x 25 m

Magasság: 1 méter
Hosszúság: 25 méter
Szembőség: 10 x 10 mm
Szín: fekete
 
Az UV védelemmel ellátott műanyagból készült rács ideálisan alkalmazható teraszra, kertbe a medence mellé, kiskertek körbekerítéséhez vagy komplett kerítés építéséhez, de felhasználható dekorációs elemként vagy falra felszerelve növények felfuttatására is használható, mezőgazdasági céllal pedig háziállatok lakhelyének elkerítésére is tökéletesen alkalmas.

Szállítás

Házhozszállítás futárszolgálattal - ELŐRE FIZETÉST KÖVETŐEN


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben, ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 1 990 Ft
Pick Pack Pont

PICK PACK PONT - ELŐRE FIZETÉST KÖVETŐEN


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A kért csomagponton már fizetés nélkül átvehető a csomag.

Szállítási díj: 1 690 Ft

Személyes átvétel Gyöngyösön előre egyeztetett időpontban !


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT. ------- Átvétel megoldható akár hétvégén is, illetve a készpénzben történő fizetés is megbeszélés tárgyát képezi, ahogyan az átvétel is. ------- Időpont egyeztetés SZÜKSÉGES és kérjük TARTSÁK BE , mivel ez csak egy átvételi pont, NEM ÜZLET, NINCS NYITVATARTÁSI IDŐ. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK SEHOVA!

Egyedi: megbeszélés tárgyát képezi


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK ÁTADNI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- Példatermékek: Savanyító edény, Műfű, Agrofólia, Hordók, Terjedelmes vagy törékeny termékek, stb. A szállítás egyedi megbeszélés tárgyát képezi ezért kérjük írja meg megjegyzésben hol tudná átvenni Gyöngyöshöz közel (autópálya kijáró, közeli település, stb.)

házhozszállítás utánvéttel


Saját futárunk szállítja ki a termék(ek)et, így nála lehet átvételkor fizetni ha ez meg lett beszélve előzőleg. Tételesen átadja a termék(ek)et és ellenőrzi a sértetlenségét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek