Égőpaszta faszén begyújtásához

Az Alkogél égőpaszta alkalmas faszenes grillek begyújtására, ételek, italok melegen tartására, elsősorban chafing-ekhez ajánljuk.   Állaga révén könnyen adagolható, lángja biztonságos, hatékony. Rendkívül gazdaságos vendéglők, éttermek, szállodák…
1 524 Ft
(1 200 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 15 pont
Az Alkogél égőpaszta alkalmas faszenes grillek begyújtására, ételek, italok melegen tartására, elsősorban chafing-ekhez ajánljuk.
 
Állaga révén könnyen adagolható, lángja biztonságos, hatékony. Rendkívül gazdaságos vendéglők, éttermek, szállodák számára. A láng beoltása után más pasztákkal ellentétben egyszerű újra begyújtani. Chafing-ekhez szabályozható pasztatartó használatát javasoljuk.
 
Minőségét korlátlan ideig megőrzni, a flakon sértetlenségét biztosító helyes tárolás fontos!
 
Bár senki sem szokott az alábbiak szerint grillezni, de a tájékoztatás érdekében fontos információ, hogy szemünket zárt védőszemüveggel védjük és munkaruha és vegyszerálló munkavédelmi cipő vagy csizma használata javasolt, illetve a munkafázisok közt és a munka végeztével a kézmosás kötelező.
 
Jó sütögetést kívánunk :)

Szállítás

Házhozszállítás futárszolgálattal - ELŐRE FIZETÉST KÖVETŐEN


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben, ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 1 990 Ft
Foxpost csomagautomata

FOXPOST automatába - ELŐRE FIZETÉST KÖVETŐEN


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- Foxpost csomagautomatába csak akkor tudjuk a megrendelést feladni, ha a teljes kosártartalom elfér a rekeszeben. Ha nem fér be a rekeszbe a rendelés akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából.

Szállítási díj: 1 390 Ft
Pick Pack Pont

PICK PACK PONT - ELŐRE FIZETÉST KÖVETŐEN


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A kért csomagponton már fizetés nélkül átvehető a csomag.

Szállítási díj: 1 690 Ft

Személyes átvétel Gyöngyösön előre egyeztetett időpontban !


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT. ------- Átvétel megoldható akár hétvégén is, illetve a készpénzben történő fizetés is megbeszélés tárgyát képezi, ahogyan az átvétel is. ------- Időpont egyeztetés SZÜKSÉGES és kérjük TARTSÁK BE , mivel ez csak egy átvételi pont, NEM ÜZLET, NINCS NYITVATARTÁSI IDŐ. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK SEHOVA!

Egyedi: megbeszélés tárgyát képezi


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK ÁTADNI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- Példatermékek: Savanyító edény, Műfű, Agrofólia, Hordók, Terjedelmes vagy törékeny termékek, stb. A szállítás egyedi megbeszélés tárgyát képezi ezért kérjük írja meg megjegyzésben hol tudná átvenni Gyöngyöshöz közel (autópálya kijáró, közeli település, stb.)

házhozszállítás utánvéttel


Saját futárunk szállítja ki a termék(ek)et, így nála lehet átvételkor fizetni ha ez meg lett beszélve előzőleg. Tételesen átadja a termék(ek)et és ellenőrzi a sértetlenségét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek