Diógyűjtő diószedő teleszkópos alumínium nyéllel 105-145 cm

Akciós!
Diógyűjtő diószedő teleszkópos alumínium nyéllel 105-145 cm   Hatékony kis eszköz azoknak, akik nem akarnak minden szemért a földre hajolni. Az alumínium nyél könnyű és tartós.…
12 900 Ft 11 490 Ft
(9 047 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 114 pont
Diógyűjtő diószedő teleszkópos alumínium nyéllel 105-145 cm
 
Hatékony kis eszköz azoknak, akik nem akarnak minden szemért a földre hajolni. Az alumínium nyél könnyű és tartós. Menetes végével csatlakoztatható össze a fejjel, így gyakorlatilag bármikor kedvünk szerint szétszedhetjük, vagy ha másra szeretnénk használni a nyelet, akkor hajrá. A nyél teleszkópos kivitelű, így aki hobbitfalván él tökéletesen tudja használni alaphelyzetben, de aki az NBA kosárlabdázója, az sem menekül meg a diószedés örömeitől, hiszen a 145 cm-es nyélhossz neki is elegendőnek fog bizonyulni.
 
Maga a fej egy rugós szerkezet, rendkívül egyszerű, de mégis frappáns megoldás. Keresztül gurul a felszedendő dión vagy egyéb földre hullot gyümölcsön (mondjuk mi inkább csonthéjashoz ajánljuk a gyümölcsön keletkező sérülés elkerülése miatt), a rugós szárak szétnyilnak és a dió bentre kerül. Kiszedni is így kell majd, szét kell húzni a szálakat, ki kell önteni a belsejéből a felszedett diót.
 
Ha valaki esetleg másodállásban golflabdákat szeretne gyűjtögetni golfpályákon, vagy ne adj Isten labdaszedőnek szegődne el ping-pong edzésekre, akkor ott is hasznát veheti, mivel nagyjából ez az a méret, melyet még képes befogadni a szerkezet :)
 
Hajrá hajrá, diógyűjtésre fel!
 
Fej szélessége:     28 cm
Fej átmérője: 22 cm
Teljes hossz nyitva: 145 cm
Teljes hossz összecsukva: 105 cm
Nyél anyaga: alumínium
Nyél átmérője:  25 mm
 
A videóban piros nyéllel látható a szerkezet, a valóságban azonban alumínium színű de ugyanezt kapja ha megrendeli.
 
 
 
 

Szállítás

Házhozszállítás futárszolgálattal - ELŐRE FIZETÉST KÖVETŐEN


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben, ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 2 190 Ft
Foxpost csomagautomata

FOXPOST automatába - ELŐRE FIZETÉST KÖVETŐEN


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- Foxpost csomagautomatába csak akkor tudjuk a megrendelést feladni, ha a teljes kosártartalom elfér a rekeszeben. Ha nem fér be a rekeszbe a rendelés akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából.

Szállítási díj: 1 390 Ft
Pick Pack Pont

PICK PACK PONT - ELŐRE FIZETÉST KÖVETŐEN


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A kért csomagponton már fizetés nélkül átvehető a csomag.

Szállítási díj: 1 690 Ft
Csomagküldő csomagpont

PACKETA csomagpont - ELŐRE FIZETÉST KÖVETŐEN


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- Packeta csomagpont esetében kizárólag a kisebb csomagokat tudjuk feladni. Ha nem tudjuk feladni Packetán keresztül, felvesszük Önnel a kapcsolatot. A kért csomagponton már fizetés nélkül átvehető a csomag.

Szállítási díj: 1 690 Ft

Személyes átvétel Gyöngyösön előre egyeztetett időpontban !


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT. ------- Átvétel megoldható akár hétvégén is, illetve a készpénzben történő fizetés is megbeszélés tárgyát képezi, ahogyan az átvétel is. ------- Időpont egyeztetés SZÜKSÉGES és kérjük TARTSÁK BE , mivel ez csak egy átvételi pont, NEM ÜZLET, NINCS NYITVATARTÁSI IDŐ. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK SEHOVA!

Egyedi: megbeszélés tárgyát képezi


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK ÁTADNI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- Példatermékek: Savanyító edény, Műfű, Agrofólia, Hordók, Terjedelmes vagy törékeny termékek, stb. A szállítás egyedi megbeszélés tárgyát képezi ezért kérjük írja meg megjegyzésben hol tudná átvenni Gyöngyöshöz közel (autópálya kijáró, közeli település, stb.)

házhozszállítás utánvéttel


Saját futárunk szállítja ki a termék(ek)et, így nála lehet átvételkor fizetni ha ez meg lett beszélve előzőleg. Tételesen átadja a termék(ek)et és ellenőrzi a sértetlenségét.

PostaPont

MPL Futár


30 NAPOS SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: HAVONTA EGY ALKALOMMAL POSTÁZUNK

Szállítási díj: Súlytól függ + 7 990 Ft Postai feladás (szállítás, s

Vásárlói értékelések


2021-10-19

Kihagyhatatlan. masszív kis szerkezet. Előtte négyen turkáltunk és hajlongtunk az avarban, most kevesebb mint egy óra alatt összeszedtem mindent egyedül. kár, hogy nem korábban hallottam erről.


2020-02-21

Jó hasznos termék


2019-11-29

Ötletesnek tartom, remélem tartós lesz.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek