Diógyűjtő diószedő teleszkópos alumínium nyéllel 105-145 cm

Akciós!
Diógyűjtő diószedő teleszkópos alumínium nyéllel 105-145 cm   Hatékony kis eszköz azoknak, akik nem akarnak minden szemért a földre hajolni. Az alumínium nyél könnyű és tartós.…
12 900 Ft 11 490 Ft
(9 047 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 114 pont
Diógyűjtő diószedő teleszkópos alumínium nyéllel 105-145 cm
 
Hatékony kis eszköz azoknak, akik nem akarnak minden szemért a földre hajolni. Az alumínium nyél könnyű és tartós. Menetes végével csatlakoztatható össze a fejjel, így gyakorlatilag bármikor kedvünk szerint szétszedhetjük, vagy ha másra szeretnénk használni a nyelet, akkor hajrá. A nyél teleszkópos kivitelű, így aki hobbitfalván él tökéletesen tudja használni alaphelyzetben, de aki az NBA kosárlabdázója, az sem menekül meg a diószedés örömeitől, hiszen a 145 cm-es nyélhossz neki is elegendőnek fog bizonyulni.
 
Maga a fej egy rugós szerkezet, rendkívül egyszerű, de mégis frappáns megoldás. Keresztül gurul a felszedendő dión vagy egyéb földre hullot gyümölcsön (mondjuk mi inkább csonthéjashoz ajánljuk a gyümölcsön keletkező sérülés elkerülése miatt), a rugós szárak szétnyilnak és a dió bentre kerül. Kiszedni is így kell majd, szét kell húzni a szálakat, ki kell önteni a belsejéből a felszedett diót.
 
Ha valaki esetleg másodállásban golflabdákat szeretne gyűjtögetni golfpályákon, vagy ne adj Isten labdaszedőnek szegődne el ping-pong edzésekre, akkor ott is hasznát veheti, mivel nagyjából ez az a méret, melyet még képes befogadni a szerkezet :)
 
Hajrá hajrá, diógyűjtésre fel!
 
Fej szélessége:     28 cm
Fej átmérője: 22 cm
Teljes hossz nyitva: 145 cm
Teljes hossz összecsukva: 105 cm
Nyél anyaga: alumínium
Nyél átmérője:  25 mm
 
A videóban piros nyéllel látható a szerkezet, a valóságban azonban alumínium színű de ugyanezt kapja ha megrendeli.
 
 
 
 

Szállítás

házhozszállítás futárszolgálattal


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben, ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 1 990 Ft Ingyenes 200 000 Ft értékű rendelés felett.

személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT. ------- Átvétel megoldható akár esti órákban is HÉTKÖZNAP. HÉTVÉGÉN NINCS ÁRUÁTADÁS! Időpont egyeztetés SZÜKSÉGES és kérjük TARTSÁK BE , mivel ez csak egy átvételi pont, NEM ÜZLET, NINCS NYITVATARTÁSI IDŐ. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK SEHOVA!

Foxpost csomagautomata

FOXPOST automatába: előre utalással


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- Foxpost csomagautomatába csak akkor tudjuk a megrendelést feladni, ha a teljes kosártartalom elfér a rekeszeben.

Szállítási díj: 1 250 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
Pick Pack Pont

Pick Pack Pont: előre utalással


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A kért csomagponton már fizetés nélkül átvehető a csomag.

Szállítási díj: 1 690 Ft Ingyenes 60 000 Ft értékű rendelés felett.

Egyedi: megbeszélés tárgyát képezi


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK ÁTADNI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- M3-M31-M0 vonalon lehetőség van útközben találkozni (benzinkút, kijárat, pihenő, stb.) Kérjük egyeztessen velünk ÍRÁSBAN, hogy hol tudunk találkozni. Általában 17:00 után!!! A szállítást mi végezzük. ------- Savanyító edény, Műfű, Agrofólia, Hordók, Terjedelmes vagy törékeny termékek, stb.

házhozszállítás utánvéttel


Saját futárunk szállítja ki a termék(ek)et, így nála lehet átvételkor fizetni ha ez meg lett beszélve előzőleg. Tételesen átadja a termék(ek)et és ellenőrzi a sértetlenségét.

Vásárlói értékelések


2021-10-19

Kihagyhatatlan. masszív kis szerkezet. Előtte négyen turkáltunk és hajlongtunk az avarban, most kevesebb mint egy óra alatt összeszedtem mindent egyedül. kár, hogy nem korábban hallottam erről.


2020-02-21

Jó hasznos termék


2019-11-29

Ötletesnek tartom, remélem tartós lesz.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek