Műfű kb. 34 mm 2 m x 25 m

Akciós!
Az akció időtartama: 2021-11-18 - A készlet erejéig.
Műfű kb. 34 mm 2 m x 25 m   A tekercset nem áll módunkban bontani.   Méretek: Szélesség: 2 méter Hosszúság: 25 méter Műfű magassága: kb. 34 mm Tekercs súlya: kb. 125 kg Tekercs…
273 050 Ft 259 900 Ft
(204 646 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 2599 pont
Műfű kb. 34 mm 2 m x 25 m
 
A tekercset nem áll módunkban bontani.
 
Méretek:
Szélesség: 2 méter
Hosszúság: 25 méter
Műfű magassága: kb. 34 mm
Tekercs súlya: kb. 125 kg
Tekercs átmérőja: kb. 80 cm
Tekercs hossza: kb. 220 cm

Szállítás

személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT. ------- Átvétel megoldható akár esti órákban és akár hétvégén is, illetve a készpénzben történő fizetés is megbeszélés tárgyát képezi, ahogyan az átvétel is. ------- Időpont egyeztetés SZÜKSÉGES és kérjük TARTSÁK BE , mivel ez csak egy átvételi pont, NEM ÜZLET, NINCS NYITVATARTÁSI IDŐ. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK SEHOVA!

személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT. ------- Átvétel megoldható akár hétvégén is, illetve a készpénzben történő fizetés is megbeszélés tárgyát képezi, ahogyan az átvétel is. ------- Időpont egyeztetés SZÜKSÉGES és kérjük TARTSÁK BE , mivel ez csak egy átvételi pont, NEM ÜZLET, NINCS NYITVATARTÁSI IDŐ. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK SEHOVA!

Egyedi: megbeszélés tárgyát képezi


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK ÁTADNI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- M3-M31-M0 vonalon lehetőség van útközben találkozni (benzinkút, kijárat, pihenő, stb.) Kérjük egyeztessen velünk ÍRÁSBAN, hogy hol tudunk találkozni. Általában 17:00 után!!! A szállítást mi végezzük. ------- Savanyító edény, Műfű, Agrofólia, Hordók, Terjedelmes vagy törékeny termékek, stb.

Vásárlói értékelések


2019-10-31

Nyaron vasaroltunk a Kerteszkuckotol mufuvet,miutan tobb volt kinalatat megneztuk,Ok voltak a legkedvezobbek minden szempontbol.Nem csakodtunk,gyors kiszallitas es magas minoseg jellemzi a termeket.

Hasonló termékek