Esővízgyűjtő 310 literes - PROSPERPLAST ION310

Akciós!
Esővízgyűjtő 310 literes  - PROSPERPLAST ION310 CANYON típus - szikla alakzat, fekete, műanyag   Méretek:   Szélesség: 68 x 68 cm Magasság: 118 cm Űrtartalom: 310 liter  …
39 116 Ft 36 900 Ft
(29 055 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 368 pont
Esővízgyűjtő 310 literes  - PROSPERPLAST ION310
CANYON típus - szikla alakzat, fekete, műanyag
 
Méretek:
 
Szélesség: 68 x 68 cm
Magasság: 118 cm
Űrtartalom: 310 liter
 
A csap és a töltéshez szükséges esővízgyűjtő szett nem tartozék! Külön kell megrendelni őket amenyiben igényt tart rá.
 
Az esővízgyűjtő szett csak akkor kell, ha zárt tető mellett, egyenesen a csatornából szeretné kinyerni a vizet és azt a hordó oldalfalán keresztül szeretné keresztülvezetni. Amennyiben az esővízgyűjtőt közvetlenül a csatorna alá helyezi és tető nélkül használja, úgy a szettre nincsen szükség.
 
NEM POSTÁZHATÓ!
 
ÁTVÉTEL CSAK SZEMÉLYESEN VAGY MEGBESZÉLÉS SZERINT TUDJUK SZÁLLÍTANI.
 

Szállítás

Személyes átvétel Gyöngyösön előre egyeztetett időpontban !


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT. ------- Átvétel megoldható akár hétvégén is, illetve a készpénzben történő fizetés is megbeszélés tárgyát képezi, ahogyan az átvétel is. ------- Időpont egyeztetés SZÜKSÉGES és kérjük TARTSÁK BE , mivel ez csak egy átvételi pont, NEM ÜZLET, NINCS NYITVATARTÁSI IDŐ. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK SEHOVA!

Egyedi: megbeszélés tárgyát képezi


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK ÁTADNI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- Példatermékek: Savanyító edény, Műfű, Agrofólia, Hordók, Terjedelmes vagy törékeny termékek, stb. A szállítás egyedi megbeszélés tárgyát képezi ezért kérjük írja meg megjegyzésben hol tudná átvenni Gyöngyöshöz közel (autópálya kijáró, közeli település, stb.)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek