Diógyűjtő / diószedő, teleszkópos alumínium nyéllel 105-145 cm

Újdonság!
Diógyűjtő, teleszkópos alumínium nyéllel 105-145 cm   Hatékony kis eszköz azoknak, akik nem akarnak minden szemért a földre hajolni. Az alumínium nyél könnyű és tartós. Menetes végével…
6 350 Ft
(5 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 84 pont
Diógyűjtő, teleszkópos alumínium nyéllel 105-145 cm
 
Hatékony kis eszköz azoknak, akik nem akarnak minden szemért a földre hajolni. Az alumínium nyél könnyű és tartós. Menetes végével csatlakoztatható össze a fejjel, így gyakorlatilag bármikor kedvünk szerint szétszedhetjük, vagy ha másra szeretnénk használni a nyelet, akkor hajrá. A nyél teleszkópos kivitelű, így aki hobbitfalván él tökéletesen tudja használni alaphelyzetben, de aki az NBA kosárlabdázója, az sem menekül meg a diószedés örömeitől, hiszen a 145 cm-es nyélhossz neki is elegendőnek fog bizonyulni.
 
Maga a fej egy rugós szerkezet, rendkívül egyszerű, de mégis frappáns megoldás. Keresztül gurul a felszedendő dión vagy egyéb földre hullot gyümölcsön (mondjuk mi inkább csonthéjashoz ajánljuk a gyümölcsön keletkező sérülés elkerülése miatt), a rugós szárak szétnyilnak és a dió bentre kerül. Kiszedni is így kell majd, szét kell húzni a szálakat, ki kell önteni a belsejéből a felszedett diót.
 
Ha valaki esetleg másodállásban golflabdákat szeretne gyűjtögetni golfpályákon, vagy ne adj Isten labdaszedőnek szegődne el ping-pong edzésekre, akkor ott is hasznát veheti, mivel nagyjából ez az a méret, melyet még képes befogadni a szerkezet :)
 
Hajrá hajrá, diógyűjtésre fel!
 
Fej szélessége:     28 cm
Fej átmérője: 22 cm
Teljes hossz nyitva: 145 cm
Teljes hossz összecsukva: 105 cm
Nyél anyaga: alumínium
Nyél átmérője:  22-25 mm
 
A videóban piros nyéllel látható a szerkezet, a valóságban azonban alumínium színű de ugyanezt kapja ha megrendeli.
 
 
 
 

Szállítás

házhozszállítás futárszolgálattal


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 1 500 Ft

házhozszálítás futárral: savanyító edény


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 2 500 Ft

személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, akár esti órákban is! Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

GLS Csomagpont

GLS csomagpont: utalással


Előre utalást követően küldjük a kért csomagpontra a csomagot, ahol már fizetés nélkül átvehető a csomag.

Szállítási díj: 1 290 Ft

házhozszállítás utánvéttel


Saját futárunk szállítja ki a termék(ek)et, így nála lehet átvételkor fizetni. Tételesen átadja a termék(ek)et és ellenőrzi a sértetlenségét.

Szállítási díj: 5 000 Ft Ingyenes 250 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2019-11-29

Ötletesnek tartom, remélem tartós lesz.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek