Savanyító edény 10 literes

Akciós!
Káposzta savanyító edény 10 literes   NEM POSTÁZZUK   A TETŐ TARTOZÉK ÉS BENNE VAN AZ ÁRBAN!
18 923 Ft 17 900 Ft
(14 095 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 179 pont
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
Káposzta savanyító edény 10 literes
 
NEM POSTÁZZUK
 
A TETŐ TARTOZÉK ÉS BENNE VAN AZ ÁRBAN!
 
Méretek:  
magasság:        29 cm
átmérő: 25 cm
súly: 6,5 kg

A savanyító edények sértetlenségét átvételkor legyenek kedvesek a futár jelenlétében ellenőrizni!

Manapság az élelmiszerek terén egyre inkább fontos, hogy tudjuk mit eszünk. A legjobb megoldás, ha mi magunk készítjük ételeinket, persze erre sok esetben nincsen mód.

Savanyúság esetén azonban van, ha ezt a Kertészkuckó által forgalmazott savanyító edényt használjuk. Kínálatunkban megtalálható a savanyító kőedény 5-10-17-20-27-30-40 literes űrtartalommal.

Használata egyszerű, hiszen csak a légmentes zárást kell biztosítani, amiben segítség maga az edény pereme, ami úgy került kialakításra, hogy vizet vagy olajat tudjunk bele tölteni.

A folyadék lezárja a levegő útját a bejutás ellen, azonban az erjedés során keletkező gázok a folyadékon keresztül könnyedén tudnak távozni (mint egy kotyogó). Időközönként pótolni kell az elvesztett folyadékot a peremből, víz használata esetén ezt gyakrabban kell figyelni a víz gyorsabb párolgása miatt.

A káposzta leszorításához javasoljuk az azonos anyagból készült súlyokat, melyet szintén megtalál a Kertészkuckó weboldalán.

Savanyú káposzta recept

Hozzávalók: 

  • kb. 8 kg káposzta
  • kb. 25 dkg só
  • fél evőkanál fekete bors
  • 10 babérlevél
  • 50 g köménymag

Ízesíthetjük még birsalmával, paprikával, hagymával is.

Elkészítése:

Szedjük le a káposzták külső leveleit. A többi részét gyaluljuk le a torzsája kivételével, arra nem lesz szükség. Az edényt rétegelve töltsük meg és fűszerezzük, hogy mindenhova jusson mindenből. Jól nyomkodjuk le a rétegeket. A tetejére tehetünk néhány egész káposztalevelet. Szórhatunk a bele gyalult vöröshagymát is, mert az megakadályozza a nem kívánatos baktériumok elszaporodását. Miután megtöltöttük az edényt, öntsük fel vízzel az edény peremét, és lezárhatjuk. Pár óra elteltével már meg is indul az erjedés. Utána kivihetjük hűvös száraz helyre. Kb. 2-3 hét alatt elkészül a finom házi savanyú káposzta
 
Egyéb elnevezései:
savanyító cserépedény, savanyító kőedény, savanyító
 

Szállítás

Személyes átvétel Gyöngyösön előre egyeztetett időpontban !


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT. ------- Átvétel megoldható akár hétvégén is, illetve a készpénzben történő fizetés is megbeszélés tárgyát képezi, ahogyan az átvétel is. ------- Időpont egyeztetés SZÜKSÉGES és kérjük TARTSÁK BE , mivel ez csak egy átvételi pont, NEM ÜZLET, NINCS NYITVATARTÁSI IDŐ. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK SEHOVA!

Egyedi: megbeszélés tárgyát képezi


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK ÁTADNI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- Példatermékek: Savanyító edény, Műfű, Agrofólia, Hordók, Terjedelmes vagy törékeny termékek, stb. A szállítás egyedi megbeszélés tárgyát képezi ezért kérjük írja meg megjegyzésben hol tudná átvenni Gyöngyöshöz közel (autópálya kijáró, közeli település, stb.)

házhozszállítás utánvéttel


Saját futárunk szállítja ki a termék(ek)et, így nála lehet átvételkor fizetni ha ez meg lett beszélve előzőleg. Tételesen átadja a termék(ek)et és ellenőrzi a sértetlenségét.

Vásárlói értékelések


2020-05-04

Szuper, remélem hamarosan kipróbálhatom

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek