Locsolótömlő csavarodásmentes OLASZ TRICOLUX 3/4" x 25 m

Akciós!
Technotubi TRICOLUX olasz csavarodásmentes locsolótömlő (3/4" x 25 m)   Az Olasz locsolótömlők már régóta ismertek és elismertek, hiszen kiváló minőségükről híresek.…
17 272 Ft 16 490 Ft
(12 984 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 164 pont
Technotubi TRICOLUX olasz csavarodásmentes locsolótömlő (3/4" x 25 m)
 
Az Olasz locsolótömlők már régóta ismertek és elismertek, hiszen kiváló minőségükről híresek. Ez sincs másképp ebben az esetben hiszen egy 5 rétegű locsolótőmlőről van szó, ami csavarodásmentes és nem csak nevében az, hanem valóban erős szerkezetű. Sok locsolótömlőt neveznek "csavarodásmentesnek" de valójában nem azok. Ezt azért teszik egyes cégek, mivel a tömlőt kifejezetten úgy választják ki, hogy hasonlítson a már bevált erredeti minőségű tömlőkre (legyen sárga és piros csík, stb.), de ettől még csak hasonmások lesznek és nem lesznek olyan tartósak mint egy ilyen eredeti tömlő.
 
Egy jó minőségű locsolótömlő erős, többrétegű, szövött és ami nem utolsó szempont, hogy nem újrahasznosított anyagokból van.
 
Ha valódi minőséget szeretne a pénzéért és nem egy hasonmás terméket, akkor válassza a Kertészkuckó gazdaboltban kapható OLASZ locsolótömlők bármelyikét és nem fog csalódni!
 
 
- 5 rétegű csavarodásmentes locsolótömlő
- felsőkategóriás minőség
- UV védelem
- anti algásodás
- 24 bar maximális nyomást bír
- olasz gyártmány

Szállítás

Házhozszállítás futárszolgálattal - ELŐRE FIZETÉST KÖVETŐEN


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben, ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 1 990 Ft
Foxpost csomagautomata

FOXPOST automatába - ELŐRE FIZETÉST KÖVETŐEN


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- Foxpost csomagautomatába csak akkor tudjuk a megrendelést feladni, ha a teljes kosártartalom elfér a rekeszeben. Ha nem fér be a rekeszbe a rendelés akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából.

Szállítási díj: 1 390 Ft
Pick Pack Pont

PICK PACK PONT - ELŐRE FIZETÉST KÖVETŐEN


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A kért csomagponton már fizetés nélkül átvehető a csomag.

Szállítási díj: 1 690 Ft

Személyes átvétel Gyöngyösön előre egyeztetett időpontban !


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT. ------- Átvétel megoldható akár hétvégén is, illetve a készpénzben történő fizetés is megbeszélés tárgyát képezi, ahogyan az átvétel is. ------- Időpont egyeztetés SZÜKSÉGES és kérjük TARTSÁK BE , mivel ez csak egy átvételi pont, NEM ÜZLET, NINCS NYITVATARTÁSI IDŐ. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK SEHOVA!

Egyedi: megbeszélés tárgyát képezi


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK ÁTADNI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- Példatermékek: Savanyító edény, Műfű, Agrofólia, Hordók, Terjedelmes vagy törékeny termékek, stb. A szállítás egyedi megbeszélés tárgyát képezi ezért kérjük írja meg megjegyzésben hol tudná átvenni Gyöngyöshöz közel (autópálya kijáró, közeli település, stb.)

házhozszállítás utánvéttel


Saját futárunk szállítja ki a termék(ek)et, így nála lehet átvételkor fizetni ha ez meg lett beszélve előzőleg. Tételesen átadja a termék(ek)et és ellenőrzi a sértetlenségét.

Vásárlói értékelések


2020-04-28

Éppen megteszi, vigyázni kell azért rá mert meg tudna törni ha óvatlanok vagyunk, de a jobb slagok dupla ennyibe vannak, a fal vastagsága 2.7 max 2.8mm

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek