J18 Háti permetező 18 literes

Akciós!
Az akció időtartama: 2022-01-10 - A készlet erejéig.
Magyar Háti permetezőgép J18 (régi Vegysépszer) Kiváló minőségű magyar háti permetezőgép. Van aki úgy véli ez a magyar háti permetező túl drága, nem jó, hasznavehetetlen, de sajnos álatlában azok mondják ezt, akik…
38 900 Ft 37 490 Ft
(29 520 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 374 pont

Magyar Háti permetezőgép J18 (régi Vegysépszer)

Kiváló minőségű magyar háti permetezőgép. Van aki úgy véli ez a magyar háti permetező túl drága, nem jó, hasznavehetetlen, de sajnos álatlában azok mondják ezt, akik nem használták ilyet soha, nem ismerik, vagy egyszerűen soknajk tartják az árát.
 
A gép valójában egy nagyon régi típus, szinte mindenkinek a nagypapájanak volt egy ilyen, ami valószínűleg a gép minősége miatt még ma is használható, ha pedig nem működik, akkor sem kell kidobni, hiszen minden alkatrésze cserélhető, javítható, pótolható, így gyakorlatilag a legrégebbi ilyen típusú magyar háti permetező teljes mértékben felújítható. Nálunk a Kertészkuckó gazdaboltban nemcsak magát a gépet lehet jó áron beszerezni, de minden alkatrész is kapható hozzá.
 
Ami különösen jó a gépben, hogy réz szivattyúhengere van, melyben alumínium dugattyú dolgozik egy acél dugattyúrúdon, tehát nem műanyag elemek vannak kitéve a nyomásnak. A masszív falú műanyag légüst segítségével akkora nyomást is elő lehet állítani, hogy akár a 2 méteres szárral szerelve is megfelelő permetezést tudunk végezni.
 
A géphez kapható rézből álítható szórófej is szimple vagy iker változatban, segítsükkel beállíthatjuk a megfelelő szórásszöget, illetve ha gyomot szeretnék lepermetezni, akkor vegyünk hozzá gyomírtó szórófejet, melyet egyszerűen beletéve a széria szórófejbe már dolgohatunk is, és koncentráltan a megfelelő helyre szórhatjuk a permetszert. Így időt és pénzt is megtakarítunk.
 
Teljeskörű alkatrészutánpótlás biztosított.

Technikai adatok:

Permetlétartály:   18 liter
Folyadékszállítás:   0,3-3 liter/perc
Fúvóka mérete:   0,5-1,5 mm
Üres súly:   kb. 6 kg
Teli súly:   kb. 24 kg

Szállítás

házhozszállítás futárszolgálattal


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben, ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 1 990 Ft Ingyenes 200 000 Ft értékű rendelés felett.

személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT. ------- Átvétel megoldható akár esti órákban is HÉTKÖZNAP. HÉTVÉGÉN NINCS ÁRUÁTADÁS! Időpont egyeztetés SZÜKSÉGES és kérjük TARTSÁK BE , mivel ez csak egy átvételi pont, NEM ÜZLET, NINCS NYITVATARTÁSI IDŐ. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK SEHOVA!

Foxpost csomagautomata

FOXPOST automatába: előre utalással


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- Foxpost csomagautomatába csak akkor tudjuk a megrendelést feladni, ha a teljes kosártartalom elfér a rekeszeben.

Szállítási díj: 1 250 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
Pick Pack Pont

Pick Pack Pont: előre utalással


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A kért csomagponton már fizetés nélkül átvehető a csomag.

Szállítási díj: 1 690 Ft Ingyenes 60 000 Ft értékű rendelés felett.

Egyedi: megbeszélés tárgyát képezi


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK ÁTADNI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- M3-M31-M0 vonalon lehetőség van útközben találkozni (benzinkút, kijárat, pihenő, stb.) Kérjük egyeztessen velünk ÍRÁSBAN, hogy hol tudunk találkozni. Általában 17:00 után!!! A szállítást mi végezzük. ------- Savanyító edény, Műfű, Agrofólia, Hordók, Terjedelmes vagy törékeny termékek, stb.

házhozszállítás utánvéttel


Saját futárunk szállítja ki a termék(ek)et, így nála lehet átvételkor fizetni ha ez meg lett beszélve előzőleg. Tételesen átadja a termék(ek)et és ellenőrzi a sértetlenségét.

Vásárlói értékelések


2022-03-29

megfelelő


2020-05-13

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2020-05-04

Hibátlan,remek darab.


2020-04-22

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2020-04-17

Nagyon jó minőségű hazai termék


2020-03-25

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2019-10-14

Nagyon jó a termék, ismerem is régről, azért választottam. A kertészkuckónál a legolcsóbb és mindenük van ami a géphez kell. 5 csillag

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek