Hólapát (műanyag, autós, alu. teleszkópos nyéllel, ILS1 EVEREST)

Hólapát (műanyag, autós, alu. teleszkópos nyéllel, ILS1 EVEREST)   Sokan kérdezik tőlünk, hogy minek ez az autós hólapát ha nincs is hó. Nos a felvetés részben jogos, hiszen ha nincsen hó akor valóban…
2 667 Ft
(2 100 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 26 pont

Hólapát (műanyag, autós, alu. teleszkópos nyéllel, ILS1 EVEREST)

 
Sokan kérdezik tőlünk, hogy minek ez az autós hólapát ha nincs is hó. Nos a felvetés részben jogos, hiszen ha nincsen hó akor valóban csak a helyet foglalja az autóban, azonban jó ha tudjuk, főleg akkor ha tervezünk külföldi utata a hivatalos téli időszakban, hogy egyes országokban a hóláncon túl a hólapát is előírás. Nota bene! (Jegyezd meg jól) :)
Miért?
Valószínűleg azért, mivel egyes országok, melyek autóval is könnyedén megközelíthetőek, rendelkeznek hóhatárohn túli magassággal rendelkező hegyekkel, és itt előfordulhat a havas út, parkoló, stb. Az országhatár átlépését követően nem tudják ellenőrizni, hogy ki az aki csak egy kávéra ugrik át, vagy ki az aki felmegy a hegyekbe, ezért aztán általános érvényű a szabály és sajnos a büntetés akár több száz euro-nak megfelelő összeg is lehet, azon túl, hogy venni kell egy autó hólapátot kint, drága pénzért. Ezért érdmees inkább előre gondolkozni és megrendelni az autós hólapátot a Kertészkuckó gazdboltban. :)

Szállítás

házhozszállítás futárszolgálattal


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 1 700 Ft

személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT. ------- Átvétel megoldható akár esti órákban és akár hétvégén is, illetve a készpénzben történő fizetés is megbeszélés tárgyát képezi, ahogyan az átvétel is. ------- Időpont egyeztetés SZÜKSÉGES és kérjük TARTSÁK BE , mivel ez csak egy átvételi pont, NEM ÜZLET, NINCS NYITVATARTÁSI IDŐ. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK SEHOVA!

személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT. ------- Átvétel megoldható akár hétvégén is, illetve a készpénzben történő fizetés is megbeszélés tárgyát képezi, ahogyan az átvétel is. ------- Időpont egyeztetés SZÜKSÉGES és kérjük TARTSÁK BE , mivel ez csak egy átvételi pont, NEM ÜZLET, NINCS NYITVATARTÁSI IDŐ. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK SEHOVA!

GLS Csomagpont

GLS csomagpont: előre utalással


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A kért csomagponton már fizetés nélkül átvehető a csomag.

Szállítási díj: 1 500 Ft
Foxpost csomagautomata

FOXPOST automatába: előre utalással (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- Foxpost csomagautomatába csak akkor tudjuk a megrendelést feladni, ha a teljes kosártartalom elfér a rekeszeben.

Szállítási díj: 990 Ft
Pick Pack Pont

Pick Pack Pont: előre utalással


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A kért csomagponton már fizetés nélkül átvehető a csomag.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Egyedi: megbeszélés tárgyát képezi


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK ÁTADNI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- Ha a házhoz szállítás nem választható vagy nem szeretne szállítási díjat fizetni, kérjük egyeztessen velünk ÍRÁSBAN, hogy hol tudunk találkozni. Általában 17:00 után!!! A szállítást mi végezzük. M3-M31-M0 vonalon lehetőség van útközben találkozni (benzinkút, kijárat, pihenő, stb.) ------- Savanyító edény, Műfű, Agrofólia, Hordók, Terjedelmes vagy törékeny termékek, stb.

házhozszállítás: TÖRÉKENY / TERJEDELMES (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni. AMENNYIBEN KÉRDÉSE LENNE KÉRJÜK EGYEZTESSEN VELÜNK, AKÁR A SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEKRŐL IS!

Szállítási díj: 2 750 Ft

házhozszállítás utánvéttel


Saját futárunk szállítja ki a termék(ek)et, így nála lehet átvételkor fizetni. Tételesen átadja a termék(ek)et és ellenőrzi a sértetlenségét.

Szállítási díj: 5 000 Ft Ingyenes 250 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2019-11-07

Remek termék, nagyon jó áron. tartós, valóban jó minőség. Kocsiban nem foglal sok helyet és bár manapság nem kellett, annyit bőven megért.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek