Bejelentkezés

Regisztráció

Kategóriák

Hírlevél

Bemutatkozás


Kedves Érdeklődő!

Cégünk a Gordius Üzletház Kft. 1995-ben alapult azzal a céllal, hogy megfelelő minőségben, és elfogadható áron kínáljon a környező településeken élő gazdák, kertbarátok és egyéb kertészeti felhasználók számára eszközöket. 2013-ban cégünket új köntösbe bújtatva, létrehoztuk a Kertészkuckó, az online gazdabolt elnevezéssel webáruházunkat, és azonos időben létrehoztuk facebook oldalunkat is.

Termékkínálatunk meghaladja az 1500 terméket, és javarészt raktárkészletről történik a kiszállítás. Közvetlen importként a termékek árai kedvezőek, és a cseregarancia és egyéb probléma kezelése így gyorsan kivitelezhető.

Széleskörű kínálatunkban megtalálható többféle metszőolló, karos ágvágó olló, fűrész, balta, fejsze, kovácsolt-, és lemez termékek mint például ásó, lapát, kapa, saraboló, villa, kasza, lombseprű, stb. Borászati szaktermékeket szintén fogalmazunk, például, szüretelőkád, fonott üvegballon, demizson, szüretelő puttony, borcsap, kénező dugó, kezelő anyagok, mustfokoló, szeszfokoló, cefrefokoló, de akár a párlatkészítés iránti érdeklődők is kedvükre böngészhetnek, hiszen termékeink között megtalálható a pálinkafőző is.

Kertépítők, kertgondozók figyelmébe ajánljuk az árnyékolóháló, szúnyogháló, műanyag kerítés, kertirács, és drótkerítés, csirkeháló, ponthegesztett drótháló, agrofólia, agroszövet, és fátyolfólia termékcsaládunkat.

A szőlészet, kertészet, virágkötők számára is kínálunk termékeket, mint például szőlőkötöző, parafadugó, szüretelő olló, gumicsizma, védőkesztyű, drótkötöző, papír kötöző, virágkaspó, virágtál, balkonláda, alátét, pázsitszegély, stb.

A nyári szezonra teljes locsolástechnika szortimentünk kínál megoldást, hiszen gyorscsatlakozó, locsolópisztoly, öntözőtalp és locsolótömlő választékunk széleskörű, locsoló lándzsa termékünkkel tisztán tartható a kocsifeljáró vagy akár a terasz is, de az autó lemosására is használhatjuk, míg pára kapu vagy más nevén frissítő szett termékünk a teraszon vagy a sátor, napernyő alatt biztosít akár 10 fokkal kellemesebb hőmérsékletet a vendégeknek, vagy a kertet egyedül élvezőknek egy hűsítő ital kiséretében.

A téli szezonra is megtalálható a kínálatban a szeneskanna, kazánlapát, piszkavas vagy hamukihúzó, de a hóeltakarításnál a többféle hólapát, vagy a szélvédő jégmentesítésére a jágkaparó lehet megoldás.

Ezen gondolatok kiséretében kívánunk Önnek kellemes időtöltést honlapunkon, és bízunk abban, hogy rendelésével hamar megtisztel bennünket.

Kertészkuckó csapata